onsdag 29. september 2010

Netvibes

Netvibes.com er ein portal for å lage informasjonsnav, og dette er eit arbeidskrav for oss. Ideen bak dette navet er at me skal velge oss ut ei grein innan MK som me skal sette opp eit nav for. Her er mitt (litt stusselige) nav: http://www.netvibes.com/ppunav

Grunnen til at det ikkje har så mykje innhald endå er rett og slett av eg prøvar å få Yahoo Pipes til å fungere skikkelig, og det gjer det ikkje! Så når eg har fått litt hjelp frå faglæraren som anbefalte Pipes for å fylle navet med dynamisk informasjon, skal det nok dukke opp litt meir ting.

=========
Oppdatering
Då er det i rettferdigheita sitt navn på plass med ei korrigering: Yahoo Pipes 1 - Unge Lovande 0.

Pipes er noko meir komplisert enn eg først antok det for å være. No fekk eg nyhendestraumen til å fungere slik eg vil, og navet mitt er vesentlig meir oppdatert. Beklagar rotet, men tradisjons tru så burde eg ha posta og klaga for lenge sidan, for ein finn som regel svaret rett etter at ein har trykt på "publiser"-knappen.

1 kommentar:

  1. Det så greit ut det her Torgeir, selv slet jeg mye med min egen, særlig å få ting på public siden. Jeg ser et potensiale til å bruke noe slikt som lærer i medier og kommunikasjon, men da tror jeg det må brukes mye tid på den og det må føres inn tidlig for elevene. Hvis ikke, tror jeg det nok blir en ressurs ingen vil nytte og som rett og slett blir ubrukelig.

    SvarSlett